AKTUELNO

Nikad nije bila iskrenija.

O životu popularne pevačice Aleksandre Prijović već je mnogo toga poznato, međutim, ona je sada odlučila da otvori sve karte i otkrije do sada nepoznate detalje.

Prijovićka je priznala da se njena majka odrekla svega da bi Aleksandra sada bila ono što jeste. Ona je takođe otkrila i da je na sebi radila četiri estetske korekcije, a ne tri kao što se do sada nagađalo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Aleksandra je takođe dodala da je bila veoma tužna kada su joj se roditelji razveli, a da joj je najteže palo kada je ostala pre deke, koji je nedavno preminuo.

Na pitanje da li strahuje da će je njen suprug Filip Živojinović ostaviti, Prija je slagala, te je rekla da nema taj strah, a onda je priznala da ipak nije bila iskrena.

Foto: Printscreen Instagram/aleksandra__official

Aleksandra je ovom prilikom otkrila i da je dobijala raznorazne nepristojne ponude, te da su joj pojedinci nudili čak i novac u zamenu za s*ks.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

PROČITAJTE JOŠ: ANABELA HITNO MORA NA REMONT! Doktori doneli odluku: Pevačica vadi silikone stare 20 GODINA, evo zbog čega (FOTO)

Ona je otkrila i da joj se udvarao oženjeni pevač pre nekoliko godina, dok još nije stupila u emotivni odnos sa Živojinovićem.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'