AKTUELNO

Otac i sestra dvojice zadrugara spremni su da bez dlake na jeziku odgovore na sva ona pitanja koja interesuju gledaoce "Zadruge".

Osim milionske publike TV Pink, treću sezonu "Zadruge" bez daha, 24 sata dnevno, prati i podrška učesnika - roditelji, partneri, članovi porodica i prijatelji, koji s njima proživljavaju kako srećne, tako i one neprijatne trenutke koji su sastavni deo života u njihovom velelepnom gradu, a večeras će u studiju u Šimanovcima o svim aktuelnostima govoriti podrške Stefana Karića i Filipa Reljića!

Foto: Pink.rs

Karić je, otkako se uselio u Belu kuću, u žiži interesovanja kako javnosti, tako i cimera u "Zadruzi". Njegov život pod budnim je okom javnosti, a svi se pitaju kojoj od mnogobrojnih lepotica iz Bele kuće će poći za rukom da pridobije njegovu naklonost i osvoji njegovo srce. O svemu tome će večeras, između ostalog, govoriti Stefanov otac, Osman Karić!

Foto: / Printscreen Instagram

On je poznat kao neko ko bez dlake na jeziku iznosi svoje mišljenje na društvenim mrežama, a nema sumnje da će večeras u studiju u  Šimanovcima razvezati jezik i odgovoriti na sva goruća pitanja.

S druge strane, o međuljudskim odnosima Filipa Reljića, ali i njegovoj emotivnoj vezi sa Jelenom Krunić, ove noći pričaće njegova sestra, Pinkova zvezda Sara Reljić, inače učesnica prve sezone "Zadruge"!

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Šuška se da ona i njena majka Indira nisu presrećne zbog Filipovog izbora emotivne partnerke, a kako stvari zaista stoje saznaćemo večeras.

To nije sve - prava poslastica tek sledi posle odjave u studiju, budući da će uslediti gledanje snimaka u "Zadruzi"! Učesnici će po prvi put u ovoj sezoni biti u prilici da pogledaju sve zanimljive situacije u proteklih nekoliko dana, ali i sva šuškanja, ogovaranja, a kako li će reagovati zbog kadrova koje ni ne slute da će videti ostaje da saznamo!

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Budite uz Pink večeras u 22 sata!

#Filip Reljić

#Jelena Krunić

#Osman Karić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Stefan Karić

'