AKTUELNO

Ovi stihovi dodatno su rastužili sve koji su došli da se oproste od voljenog sina, muža, prijatelja, kolege...

Reper Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedeljak nastradao u svojoj 46. godini, ispraćen je danas na večni počinak na beogradskom groblju Orlovača. Od Grua se oprostila udovica Danica, roditelji, kao i mnogobrojni prijatelji među kojima je bilo mnogo njih iz javnog života Srbije: reper Marko Janković iz grupe "187", Marko Đurovski, Nenad Knežević Knez, Igor Lazić Nigor, Ognjen Kajganić, Dragana Mićalović, Kosta Perović, Edin Škorić, koji je juče održao potresni govor na komemoraciji, Vladimir Ilić Ila, ćerka Nede Ukraden, Goca Tržan, Ivana Peters, Dušica Jakovljević i mnogi drugi...

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Od kapele do večne kuće posmrtni ostaci Grua propraćeni su trubačima i pesmom Halida Bešlića "Ja bez tebe ne mogu da živim", čiji stihovi su dodatno rasplakali već utučenu, uplakanu povorku.

"Ja bez tebe ne mogu da živim"

Moj živote, moja ljubavi, sunce se u suzi udavi pa se spusti noć ko sudbina, da te sanjam, da te dozivam... Ja bez tebe ne mogu da živim, milo moje nije nam se dalo da se u tvom zagrljaju smirim- sve sa tobom bilo mi je malo. Ja bez tebe ne mogu da živim. hej ljubavi nikad preboljena... Ja se više ničemu ne divim, zato pijem za ona vremena. Tiha patnja uvek bila si, mesec se u vinu ugasi, svane dan ko bela prašina da te čekam, da te dozivam

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Spuštanje sanduka u grobno mesto bilo je propraćeno tužnim zvucima pesme "Tiho noći", koji slomili uplakane roditelje, udovicu, prijatelje, kolege.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Podsećanja radi, juče je u Donjoj sali Doma omladine održana komemoracija nastradalom Gruu koji je nastradao tokom vožnje kajta, a rezultati obdukcije pokazali su da je nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Pink.rs

#Dalibor Andonov Gru

#Sahrana

'