AKTUELNO

Stefan je ostavio jak utisak na Mariju.

Večeras gledaoci postavljaju pitanja učesnicima najgledanijeg rijalitija u istoriji Balkana, a voditelj Milan Milošević je tu da zadrugarima pročita i prenese pitanja.

Jedno od pitanja stiglo je i za Mariju Kulić, a gledaoca je zanimalo da li bi podržala vezu Miljane Kulić i Stefana Karića, s ozbirom na to da je gledala sa osmehom na licu njihov ples na žurki prethodne noći.

Foto: TvPink Printscreen

Bih, iz razloga što je Stefan stvarno kulturan. Videla sam da je fin i kulturan moman i lepo vaspitan. Volela bih da bude sa takvim momkom u vezi, ne mora da bude on. Videla sam da je to drugarski ples, i Nikola je kulturan momak. Takvog bih volela sutra za zeta - priznala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Sticajem okolnosti sam plesala sa Stefanom, takođe i sa Nikolom i Ivanom Gajićem. Stefan je sušta suprotnost od muškaraca kakav mene privlači. On je divan momam, ima dobru dušu. On je pristojan momak, ali nije fizički moj tip i zavodnik je, ide od jedne do druge - dodala je Miljana, a onda priznala da ne bi volela da ima vezu u rijalitiju, jer se bolje snalazi sama.

Foto: TvPink Printscreen

Meni prija njena duhovitost - kratko je prokomentarisao Stefan Karić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

'