AKTUELNO

Kulićeva joj je ispričala svoj deo života.

Drvo mudrosti je tokom današnjeg popodneva pozvalo Miljanu Kulić kako bi je obavestilo da je neko čeka u novom delu Bele kuće i to sa skuvanom kafom. Iako Kulićeva u prvi mah nije želela da ode na ovu lokaciju, pomislivši da bi to mogao biti Lazar Čolić Zola, Drvo ju je obavestilo da je u pitanju ženska osoba.

Neću da idem, nisam spremna. Žensko, nije Zola, je l' tako? - upitala je Miljana Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana se sva uzbuđena uputila ka novom delu, a tamo ju je sačekao robot Leposava koju je Kulićeva prethodih dana imala želju da upozna.

Zdravo Miljana, želela sam da te upoznam, skuvala sam ti kafu. Sedi i uživaj. Kako si Miljana? - upitala je Leposava Kulićevu.
Uplašila sam se kada sam te videla. Lepa si, ali si neobična - pričala je Miljana, a onda je počela da je zagleda, a potom joj ispričala sve o sebi.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Miljana Kulić, imam 26 godina, imam sina Željka koji je 27. jula napunio godinu dana. Ja sam rođena 1993. godine u Nišu u 17:50 časova. U jednom rijalitiju sam se zaljubila i iz te ljubavi sam dobila sina Željka, nikada nije pozvao da pita za njega. Bio je u Nišu na kilometar od nas, ali nas nije posetio. Borac sam za pravdu, uvek praštam, ali nikad ne zaboravljam.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo ti lepo stoji ta haljina, imaš tanak struk, da si malo niža bila bi super. Ti si kao i ja malo čudna - udeljivala je komplimente Miljana Leposavi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miljana Kulić

'