AKTUELNO

Simbolično!

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je zakazano pripremno ročište pred suđenje. On bi trebalo da se izjasni o krivici povodom optužbe da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, 2. aprila 2016. godine.

Marjanović je na ročište stigao pre zakazanog termina, u pratnji svog advokata, a prilikom izlaska iz kola sa zatemljenim staklima svima je za oko zapala tetovaža na vratu koja se dosta ističe, posebno jer odudara od bele košulje. Nikome nije bilo jasno šta je tačno na tetovaži, osim da je u obliku kruga unutar kojeg se nalazi nekoliko šara.

Pročitajte još: ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO NA PRIPREMNO ROČIŠTE! Pink.rs ispred Višeg suda - POČINJE SUĐENJE DECENIJE! (FOTO)

Već je poznato da Marjanović ima brojne crteže po telu, a svi su se danas pitali šta znači konkretno ova koju je danas istakao. Kako je svojevremeno otkrio medijima, svaka tetovaža ima posebno značenje, a jednu od njih posvetio je svojoj pokojnoj supruzi.

Govoreći upravo o ovoj tetovaži na vratu, objasnio je da je reč crtežu zmajeva. Red zmajeva simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno nad svim zlom. Vrlo je simbolično to što je baš danas, kada počinje suđenje koje mnogi nazivaju procesom decenije, rešio da istakne tetovažu sa ovakvim značenjem.

Foto: e-stock agency

Kada je reč o ostalim tetovažama, anđeosko krilo ispod oka posvećeno je Jeleni i predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Takođe, Zoran na levom ramenu ima srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju, a na desnom ramenu ima srpski grb. Ispod njega je istetovirao i škorpiona, koji oslikava rečenicu: "Ne diramo te - ne diraj nas", dok se na vrhu ruke nalazi taktička snajperska kočnica optičkog nišana.

Pročitajte još: ZORAN MARJANOVIĆ POKAZAO TETOVAŽE: Skamenićete se kada budete čuli njihovo značenje! Evo koju je posvetio UBIJENOJ JELENI (FOTO)

#Zoran Marjanović

'