AKTUELNO

Za razliku od nekih koji sebe nazivaju opozicijom, Srpska Desnica je spremno dočekala ove izbore, kao jedinu legitimnu političku borbu, rekao je lider Desnice.

Lider Srpske Desnice Miša Vacić, nakon izbora u Medveđi ističe da je rezultat koji je ostvarila desnica pravi pokazatelj da je vreme za novu opciju, i da je narod jedini relevantni činilac koji odlučuje koga će biti na političkoj sceni.

Lokalni izbori u Medveđi su prvi izbori na kojima je učestvovala Srpska Desnica, takođe podsećam da Desnica već čini vlast u Vranju sa svojih 5 odbornika, u Niškoj Banji je odbornik i zamenik predsednika Skupštine GO Niška Banja nedavno pristupila Srpskoj Desnici, kao i odbornik u Požarevcu. Takođe u beogradskoj opštini Vračar Srpska Desnica ima jednog odbrnika, čuvenog dr Kovačevića koji je izabran kao nosilac liste patriotskog bloka (Dveri-DSS), a sada je u Srpskoj Desnici.

Srpska Desnica je u Medveđi osvojila 6,52%.

- Srpska Desnica je pokazala svoju političku snagu, rezultatom većim od PUPS-a, a dokazaćemo da naša jedinstvena politička načela neće biti samo slovo na papiru, već nas tek sad čeka pravi posao, da bismo opravdali poverenje Medveđana. Danas sa ponosom mogu da najavim srpsko svitanje - rekao je Vacić, dodajući da su samo izbori pokazatelj političke snage.

"Kada se bavite politikom, neosporno je da želite da uzmete učešće u vlasti i odgovornost. Za razliku od nekih koji sebe nazivaju opozicijom, Srpska Desnica je spremno dočekala ove izbore, kao jedinu legitimnu političku borbu. Narod je video svoj izbor u kandidatima i principima Srpske Desnice. Uskoro krećemo u registraciju političke partije".

#Miša Vacić

'