AKTUELNO

Beskrajno im je žao što nas je napustio umetnik o kojem su svi imali samo reči hvale.

Vest o pogibiji Dalibora Andonova Grua danas je duboko potresla domaću javnost, koja i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da je reper nastradao na tako tragičan način. Podsetimo, Andonov je nastradao kod Nautičkog kluba "Zemun" prilikom vožnje kajta.

Foto: Pink.rs, E-stock

Njegovu smrt danas oplakuje čitava estrada - brojne javne ličnosti bile su mu bliski prijatelji i saradnici, međutim, i oni koji nisu imali priliku da s njim ostvare neku dublju komunikaciju, imaju najlepše mišljenje o njemu kao kolegi i čoveku, zbog čega su teško primili vest o njegovoj pogibiji.

Pevačica Marina Visković je zatečena današnjom vešću.

- Nismo se družili, ali sam ga poznavala i jako mi je teško, upravo sam sada sa Editom pričala o tome. Šta da kažem... Nismo imali priliku da sarađujemo, par puta smo se videli, pozdravili, ali u svakom slučaju družili se - ne družili se, svakako je velika tragedija, to što se desilo, i baš sam danas zatečena ostala.

Foto: Pink.rs.

Njena koleginica Anastasija Ražnatović - takođe.

- Čula sam za to, jako mi je žao, pogotovo što znam da je ostavio dvoje dece iza sebe. To je zaista velika tragedija, baš mi je bilo žao kada sam čula, tj. pročitala. Nisam ga ja dobro poznavala, poznavali smo se na ćao-ćao, nikada nismo bili zajedno u društvu, ali svakako da mi je jako, jako žao - Anastasija.

Foto: Pink.rs.

Grua je poznavala i folk pevačica Ilda Šaulić.

Foto: Pink.rs.

- Imala sam prilike da ga upoznam i, pravo da vam kažem, potresla me je ta informacija. Znam da je bio sportista i to što se desilo, na takvom jednom mestu gde je on negde bio uvek svoj, što bi se reklo, ali... Ovaj odozgo ne bira, tako da šta da kažem... Teška godina, svakako - priznala je s knedlom u grlu Ilda, čiji je otac Šaban Šaulić poginuo početkom februara ove godine.

O reperu je samo najlepše reči čula i folkerka Aleksandra Prijović.

Foto: Pink.rs.

- Imala sam prilike da ga upoznam, jednom negde "na blic", možda, na nastupu, ali se nismo često sretali... Čula sam sve najlepše o njemu, kad god se on negde spomenuo - ljudi su ga zaista voleli i ovim putem izjavljujem saučešće njegovoj porodici. Jako žalosno, za tako mladog čoveka.

Njihove izjave pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Anastasija Ražnatović

#Dalibor Adanov Gru

#Ilda Šaulić

#Marina Visković

'