AKTUELNO

Tradicionalni „Bulevar knjiga“ u Kosovskoj ulici uveliko je počeo sa radom, dok se navala kupaca očekuje već od nedelje.

Za one koji žele da polovne užbenike obezbede za školarce pre početka školske godine, otvoreni su štandovi prodavaca, a ekipa Pinka je proverila kakav je izbor udžbenika i kako se kreću cene.

Cene knjiga zavise od stanja u kojima se one nalaze, a njihova cena je u proseku za 40 odsto niža u odnosu na redovnu prodaju.

Kako kaže naš sagovornik, prodavac Saša Cvetković, koji se poslednjih 20 godina bavi prodajom polovnih knjiga, za knjigama se očekuje veća potražnja kako se bliži početak školske godine, a izbor udžbenika je širok, i mogu se naći potrebni udžbenici za sve školarce, kako osnovce, tako i srednjoškolce.

Foto: Tanjug

- Dosta se traže kompleti udžbenika, a cena udžbenika kod nas kreće se između 300 i 400 dinara, a kupci sa plićim džepom udžbenike jednog razreda mogu zameniti za udžbenike drugog razreda - rekao je Cvetković.

Prema njegovim rečima ove godine svi oni roditleji koji imaju tri đaka pozvani su da dođu u „Bulevar knjiga“ gde će moći da jedan komplet udžbenika dobiju kao poklon uz kupljena dva.

Ono što smo mi videli iz priloženog jesta da su sve knjige u dobrom i očuvanom stanju, sa svim stranicama, i ono što vam sigurno garantujemo jeste da će vaši školarci imati sve potrebe informacije u ovim udžbenicima. A pošto smo videli da su u nekim udžbenicima popunjeni i zadaci našalili smo se sa našim sagovrnikom da će to značiti nekim manje vrednim đacima.

Svakako vam toplo preporučujemo da, ukoliko tražite školsku knjigu za vašeg školarca, posetite Kosovsku ulicu i „Bulevar knjiga“, ljubazni prodavci će se potruditi da vam izađu u susret za sve što je vama i vašem detetu potrebmno, i to po veoma niskoj ceni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

#Učenici

#škola

'