AKTUELNO

Sporna fotografija nastala je u Rumuniji 2017. godine, naglasio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Na društvenoj mreži Tviter jedna gospođa je objasvila fotografiju unakaženog drveta, a povodom sporne fotografije oglasio se na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

-Ovo je primer kako lažna elita plasira lažne informacije i kreira afere. Kada objavite sliku ovako unakaženog drveta prirodna reakcija svakog normalnog čoveka je zgražavanje - napisao je Vesić na Fejsbuku.

-Kao što vidite gospođa je objavila sliku kako bi optužila srpsku vlast da je ovo uradila, a komentari su upravo takvi jer su ljudi poverovali njenoj obmani. Gospođa koja je ovo uradila sakrila je samo jednu činjenicu. Da se ovo dogodilo u Rumuniji 2017. godine o čemu su pisali rumunski portali i novine!? Ali to gospođi ne smeta da laže jer njen cilj je da širi dezinformacije. Ovako može da se ponaša samo neko ko mrzi svoju zemlju. Ali nažalost, to je u našoj zemlji postala matrica jer postoje ljudi, poput ove gospođe, čiji je posao da šire lažne vesti i da kreiraju afere. Ovo je najbolji primer - dodaje zamenik gradonačelnika.

#Goran Vesić

'