AKTUELNO

Jučerašnju emisiju obeležila su velika iznenađenja i sjajna atmosfera.

Kao što ste navikli svake nedelje, i juče su Ognjen Nestorović i Tijana Prica u vaše domove doneli dobro raspoloženje i sve najaktuelnije informacije o poznatima u omiljenom nedeljnom popodnevu "Premijera - Vikend specijal".

S obzirom na to da ne samo što godinama sarađuju, već su i prijatelji, Ognjen i Tijana su već postali omiljeni tandem, poznat po spontanosti i sjajnom odnosu pred kamerama.

Foto: Promo, Pink.rs

Sjajna atmosfera vladala je i ove nedelje, a nakon što su iz studija ispratili gošću Natašu Bekvalac, Ognjen i Tijana iznenadili su gledaoce. Naime, kada su se vratili u studio posle priloga Nemanje Vujičića sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem, Ognjen je rešio da bude gost u sopstvenoj emisiji i seo je u žutu fotelju, preko puta Tijane.

Sada imam novog gosta, moram da najavim specijalno izdanje 'Premijera - Vikend specijala', jer u žutoj stolici je on! - najavila je Tijana Ognjena.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam veliku tremu Tijana, ali imam beleške i spreman sam za vaše rešetanje. Kako Vam je, Tijana, kad ste na ovoj distanci od mene, ovo je prvi put da smo se razdvojili - pitao je Ognjen, a Tijana mu je odgovorila:
Veoma teško, mnogo se loše osećam sama na ovom trosedu.

Međutim, osim što su iznenadili gledaoce, Tijana i Ognjen doživeli veliko iznenađenje od montažera emisije - kada su najavili uključenje Katarine Nikolić iz studija 3 i rekapitulaciju nedelje, pušteni su svi snimci iza kamera, kada su Ognjen i Katarina snimali najave za "Premijeru".

Kako ove snimke nisu očekivali, voditelji su se nasmejali do suza kada su videli sve momente tokom snimanja za koje nisu ni znali da su zabeleženi.

Ovako je bilo ove nedelje, a sasvim sigurno vas očekuje odlična zabava i u sledećem "Premijera - Vikend specijalu ", jer u studio stiže pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani, koja će predstaviti svoju prvu pesmu, zato druženje zakazujemo u nedelju tačno od 14 časova.

Autor: M. Đ.

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

#voditelj

#voditeljka

'