AKTUELNO

O ovome nikada nisu pričali!

Bivši učesnici "Zadruge 2" Eleonora Miljković, Mina Vrbaški i Aleksa Savić gostuju večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita", a o njihovim međuljudskim odnosima ove noći ispričali su sve, a dotakli su se i teme o njihovim cimerima sa kojima nisu ostali u dobrim odnosima.

U studiju je pušten snimak žestoke svađe koja se dogodila između Nore i Stanije Dobrojević, a sve zbog njenog bivšeg dečka Vladimira Tomovića.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Za Vladu neću da pričam, ostaću sa tim stavom do kraja. A Stanija se nekoliko puta izvinila za sve što je rekla. Ne znam šta da kažem, ne bih da je komentarišem. Nismo bili u kontaktu posle svega. Njima je bilo bitno da bude neka priča, a da ga je Stanija volela sigurno ne bi odmah uplovila u vezu sa drugim. Ona je pljuvala njega i pre tih prepiski, tako da, ako nekog voliš, poštuješ tu osobu - rekla je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Mina, koja je poznata po svom oštrom jeziku i surovosti, otkrila je pravu istinu o njenom odnosu sa njim, pa priznala da joj se udvarao pre nego što su postali učesnici ovog najgledanijeg rijalitija.

Što se tiče Vladimira, on je neko ko taktički sve radi. On i Stanija su mi bili idealan par, bili su kao dva robota. Izdržali bi da Vladimir nije bio diskvalifikovan. Čudno je sve to bilo, jer znam šta je Vladimir meni pričao u karantinu i kako se ponašao. On je tad već mene muvao, tražio je da napravimo priču i da budemo zajedno. On je mene grlio, vukao me stalno, ja sam njega stalno nešto zezala, ali ništa se nije desilo. Aleksa je sve video - ispričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su i prvo i drugo veče spavali zajedno, nisu se razdvajali. U startu su se družili čak - rekao je Aleksa.

Kako će Vladimir odreagovati kad za ovo sazna, preostaje da saznamo.

K.Ristić.

#Aleksa Savić

#Mina Vrbaški

'