AKTUELNO

Američki milijarder Džefri Epstajn (66), osuđeni pedofil koji je prošlog vikenda optužen i za podvođenje maloletnica, upoznao je američkog predsednika Donalda Trampa sa njegovom sadašnjom suprugom Melanijom, otkriva "Njujork tajms". Taj list navodi da se Epstajn time hvalio svojim prijateljima i poznanicima.

Kako "Njujork tajms" navodi, osuđeni pedofil je nekad bio jako dobar prijatelj sa Trampom, a pre više od decenije su se iz nepoznatih razloga razišli.

- Epstajn se u njujorškim krugovima hvalio da je upoznao Trampa sa Melanijom. O tome priča još od 2016, kad je Tramp pobedio na izborima. Tako je hteo da dokaže da je nekad bio jako blizak sa aktuelnim predsednikom SAD - navodi "Njujork tajms".

List nije otkrio kako je i gde Epstajn upoznao Trampa sa njegovom sadašnjom suprugom. Međutim, američka javnost ne isključuje mogućnost da je to tačno, budući da je predsednik SAD upoznao Melaniju 1998, u vreme kad se intenzivno družio sa Epstajnom.

Ipak, predsednički par Epstajnu nikad nije pripisao zasluge za upoznavanje. Tramp i Melanija su pričali da su se upoznali u noćnom klubu "Kit ket" na Menhetnu tokom održavanja Njujork fešn vika. U to vreme Tramp je bio rastavljen od druge supruge Marle Mejpls, a na žurku je došao u ženskom društvu. Isto veče tražio je Melanijin broj telefona, ali mu ga ona nije dala, već je tražila njegov i obećala da će ga nazvati. Nakon toga u vezi su bili do 2005, kad su se venčali.

- Budući da je Tramp znao šta Epstajn radi, nije isključeno da ga je namerno isključio iz priče o tome kako je upoznao Melaniju - pišu listovi u SAD.

Inače, Epstajn, koji je 2008. osuđen za pedofiliju i zbog toga odležao 13 meseci u zatvoru, tokom vikenda je priveden na aerodromu u Nju Džerziju pri povratku iz Pariza. Prema navodima optužnice, on je stvorio i vodio mrežu koja mu je od 2002. do 2005. omogućavala eksploatisanje i seksualno zlostavljanje desetina maloletnih devojaka, od kojih su neke imale samo 14 godina. Maloletnice su bile primoravane da ga gole masiraju, kao i da imaju seks sa njim i njegovim bogatim prijateljima. Za to su plaćane od 300 do nekoliko hiljada dolara. Policija je u njegovoj kući na Menhetnu pronašla i ogromnu količinu dečje pornografije.

Tramp i Epstajn sa 28 manekenki

Biznismen sa Floride Džordž Aurejni kaže da je 1992. u Trampovo ime priredio zabavu sa 28 manekenki, na kojoj je jedini gost bio Džefri Epstajn. Aurejni je naveo da je žurku organizovao u Trampovom kantri klubu Mar-a-Lago i da je bio šokiran kad je video Epstajna. - Rekao sam Trampu da dugo poznajem Džefrija i da ne mogu da dozvolim da nasrne na maloletne manekenke. Tramp me tada uopšte nije slušao - ispričao je Aurejni. Posle nekoliko godina, Tramp je iz nepoznatog razloga zabranio Epstajnu ulaz u svoj kantri klub.

#Donald Tramp

#Melanija Tramp

'