AKTUELNO

Svi su imali štošta da kažu na račun njenog fizičkog izgleda.

Ljiljana Blagojević, naša istaknuta glumica, aktivna je i na društvenim mrežama gde se druži sa prijateljima i brojnim poštovaocima svog lika i dela. Za razliku od pojedinih koleginica, na Instagramu ne prikazuje sjaj, raskoš i trenutke sa crvenog tepiha, već svakodnevni život, zbog čega je, po svemu sudeći, i prate u tolikom broju.

Foto: Printscreen Instagram

Glumica, koja će inače u novembru napuniti 64. godine, ovaj put objavila je selfije sa odmora koji joj, po svemu sudeći, prija više nego bilo šta drugo. Okružena zelenilom, Ljiljana je pokazala svoje lice bez trunke šminke, sa ponekom borom i sitnim nepravilnostima koje su neizbežne u njenoj životnoj dobi, ali i osmeh kojim je razoružala sve pratioce koji su, svi do jednog, ishvalili njen izgled.

Foto: Printscreen Instagram

Divna glumica! A i kad je žena prirodno lepa, onda joj zatezanja i fileri ne trebaju. Svaka čast za slike - uživanje, odmor i bez šminke. Dosta više ovih isfoliranih što na Instagramu izgledaju super, a kad ih vidiš uživo... - samo je jedan od mnoštva pozitivnih komentara koji su, nema sumnje, obradovali lepu glumicu.

D. T.

#Ljiljana Blagojević

#glumica

'