AKTUELNO

Savez za Srbiju kojim predvode Đilas, Jeremić i Obradović, kao i njihovi satrapi još jednom su pokušali da izmanipulišu građane Srbije i svojim zlim namerama, koristeći se najnižim moralnim osobinama.

Naime, SZS pokušao je da dođe do jeftinih političkih poena kritikujući predsednika Aleksandra Vučića, koji se slikao sa malim Zlatanom na Institutu za majku i dete, i to na inicijativu mališanove majke.

Majka malog Zlatana, koji se nalazi na odeljenju hematologije 1, a koji se juče slikao sa predsednikom, Aladini Alsida, kaže da je predsednik Vučić, prilikom fotografisanja, upravo na njeno insistiranje skinuo masku sa lica, iako nije ni morao da je nosi na tom odeljenju.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam na svoju inicijativu zamolila predsednika Vučića da skine masku, ne bi li se njegovo lice videlo na našoj slici. Ja sam dete slikala svojim mobilnim telefonom, to je bila Zlatanova želja, moja inicijativa, da se predsednik slika sa njim – izjavila je Alsida.

Sve zdravstvene procedure tokom posete predsednika Aleksanda Vučića Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" su ispoštovane, izjavio je direktor te ustanove Radoje Simić.

- U sterilnom bloku predsednik Vučić je kroz prozor mahao, to je sve bilo kako treba. Kroz odeljenje hematologije smo prošli sa opranim rukama, sa mantilom koji je imao Vučić, a na tom odeljenju nisu toliko bolesna deca – kazao je Simić.

Foto: TvPink Printscreen

Sve lekarske procedure posete hematološkom bloku Instituta za majku i dete takođe su ispoštovane.

- Opšti utisak svih prisutnih, ne moj, nego zaposlenij, je da su se deca smejala, majke su se smejale, toliko emotivnog naboja ja nisam video skoro. Dugo sam rukovodilac, dolazili su mnogi, ali toliko emotivnog naboja nisam video - kaže Simić.

#Aleksandar Vučić

#institut za majku i dete

'