AKTUELNO

Totalno drugačija!

Pevačica Tina Ivanović godinama je važila za jednu od najs*ksepilnijih brineta na našoj estradnoj sceni. Ovoga puta ekipa emisije "Premijera" zatekla ju je u potpuno drugačijem izdanju. Naime, ona je za potrebe spota stavila plavu periku, a kako i sama ističe ovakvu sebe nikada nije zamišljala.

Sebe nikada nisam mogla da zamislim kao plavušu. Biće drugačije, sasvim drugačije, vidite i po stajlingu i po boji kose - rekla je Tina.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Kako je Ivanovićeva ispričala, njen suprug Zvezdan se ponovo zaljubio u nju, kada ju je video sa novom bojom kose. Takođe pevačica je istakla da za nju Dan zaljubljenih nema poseban značaj, ali da je mali znakovi pažnje uvek obraduju.

On se zaljubio u mene, samo viri. On je mene upoznao kao crnku, takvu me je zavoleo, kaže da mi lepo stoji plava kosa. Za mene je Dan zaljubljenih, dan kao i svaki drugi tako da taj dan ne može ništa da promeni kod mene. Možda neka sitnica, ruža - ispričala je pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

A kako se Tina snašla u ulozi plavuše na snimanju spota za njenu novu pesmu, pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: ČOLA DEVOJCI ZAPEVAO NA UVCE: Kada vidite ovaj snimak sa aerodroma shvatićete zašto je Zdravko najveća zvezda na Balkanu! (VIDEO)

Pink.rs

#Premijera

#Tina Ivanović

#pevačica

'