AKTUELNO

Nekadašnji član predsedništva Dveri Srđan Nogo, koji je pre izvesnog vremena, otvoreno pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i govorio da ga treba obesiti, potvrdio je da je on taj koji je poneo improvizovana vešala na protest.

Da li će se predsednik Saveza za Srbiju Dragan Đilas i nakon ovoga držati price da je podmetnut čovek koji je nosio vešala?

Nakon što je Nogo priznao da je on poneo vešala na protest, svi pokušaji čelnika opozicije da obmanu javnost lažima da su vešala provokacija SNS padaju u vodu i ispostavlja se da je reč o samo još jednom pokušaju manipulacije.

Maloletni N. P. koji je danas zajedno sa Slobodanom Glišićem (33) dao iskaz u Policijskoj upravi za grad Beograd rekao je na saslušanju da mu improvizovana vešala dao Srđan Nogo.

Prema njegovim rečima, Nogo ga je zamolio da preuzme od njega plastičnu šipku, na kojoj je bilo vešalo. Maloletni N.P. nije smatrao da je to nešto ozbiljno i nosio je vešala nekih 20 minuta.

Foto: Pink.rs

Srđan Nogo je za medije potvrdio da je on doneo vešala na protest i istakao da je sve to objavio javno na društvenim mrežama.

- Ja sam lice koje je na protest donelo maketu vešala, prijavljujem se, i ja sam onaj koga traže. Išao sam dva puta danas u policiju da dam iskaz. Improvizovano vešalo je od mene uzimalo više ljudi. Tog dečka konkretno ne poznajem, ali verovatno je i on uzeo u nekom trenutku - kaže Nogo. Nogo je u javnosti poznat kao čovek koji je otvoreno pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. On je prema snimku na “Jutjubu” pretio je da će Vučića obesiti na Terazijama

#Srđan Nogo

'