AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa narodnim poslanikom Vladimirom Đukanovićem i novinarom Zoranom Ostojićem.

- Šta je obeležilo jučerašnje susrete šefova država i vlada u Parizu, koje su bile taktičke igre, a šta puka slučajnost, da li se odnos snaga među državama meri protokolom, koja je suština važne misije predsednika Aleksandra Vučića u Parizu i ko je prepoznao njen značaj, da li istorija preti da ponovi svoj tragični tok i ko još uvek gaji istorijske iluzije? O ovim pitanjima jutros razgovaramo sa Aleksandrom Kolaković sa Instituta za političke studije i istoričarom Predragom Markovićem.

Foto: Pink.rs

- Gde su nestale čari zavođenja, tema je za naše goste, glumicu i književnicu Ivu Štrljić, neuropsihijatra prof. dr Jovana Marića i Miloša Koprivicu osnivača škole za zavođenje koja nosi naziv "Društvena dinamika u službi zavođenja".

- Kakav je kvalitet vazduha Srbiji donelo Miholjsko ili Babino leto,čije zdravlje je,ovih dana,najugroženije i da li u prolećnoj garderobi dočekujemo i zimu, pitamo jutros direktora Agencije za zaštitu životne sredine Filipa Radovića, pulmologa i alergologa dr Zoricu Plavšić i meteorologa Nedeljka Todorovića.

- Da li je sve spremno za premijeru predstave "Crveni šešir" koja će 15. novembra biti održana u Akademiji 28, reći će nam glumica Nada Blam.

- Sara Reljić predstaviće nam svoju novu pesmu "Koji mi je đavo".

- A u rubrici Hit jutra ugostićemo Kaliopi sa kojom ćemo razgovarati o njenom velikom beogradskom koncertu koji je u Sava centru zakazan za 23. novembar.

#Novo jutro

#Televizija Pink

#najava

'