AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu TV serijala "Kuća od srca".

Druga epizoda nove sezone najhumanijeg TV serijala "Kuća od srca" očekuje vas ovog utorka od 22 časa na TV Pink, a Jelena Matijašević i Žarko Lazić suočili su se sa velikim problemima u nastojanju da porodici Arsić iz Kovina obezbede novi dom i bolju budućnost.

Foto: RTV Pink

Osim loših porodičnih odnosa i nehumanih uslova stanovanja koji prete da ugroze zdravlje Arsićima, izazov za ekipu serijala je nerešeno vlasništvo nad parcelom na kojoj treba da se gradi nova kuća.

Jelena je otišla u katastar kako bi saznala ko je vlasnik parcele, a da li će odgovor na ovo pitanje dozvoliti nastavak gradnje, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: RTV Pink

Sa druge strane, Žarko i Novica Arsić su, bez konsultacije sa Jelenom, okupili radnu snagu i započeli radove na spornoj parceli.

Foto: RTV Pink

Ovaj Žarkov nesmotreni postupak potpuno je razbesneo Jelenu, zbog čega je nastavak serijala doveden u pitanje.

Sve mora da bude po zakonu, ne možemo da radimo ako nije čista situacija - saopštio je Žarko porodici Arsić.

Foto: RTV Pink

Jelena se uputila kod Novičinog brata i sestre kako bi pokušala da reši problem vlasništva i kako bi dobila saglasnost za nastavak radova na parceli.

Nama treba saglasnost da Novica zida, ne da vi date vaš deo - pokušala je da objasni Jelena.

Foto: RTV Pink

Da li će Novičini brat i sestra dati saglasnost za gradnju na već postojećim temeljima ili je ovo nepremostiva prepreka za Jelenu i Žarka, saznaćete u novoj epizodi TV serija "Kuća od srca" u utorak 6. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'