AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu jutros prelistavamo sa urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Draženom Ostojićem, urednikom političke rubrike dnevnog lista "Informer" Milanom Dobromirovićem i novinarom dnevnog lista "Politika" Aleksandrom Apostolovskim.

- U čemu je suština najnovijeg raketnog spora Amerike i Rusije i da li je strah Evrope od nove trke u naoružanju opravdan,otkriva jutros vojno politički komentator dnevnog lista „Politika“ Miroslav Lazanski.

- Zašto se ubistvo Jelene Marjanović ponovo nalazi u fazi istrage, gde su propusti,kojih sedam ključnih dokaza nedostaje i koji sada trag vodi i do jednog političara? O novoj istrazi Tužilaštva, ali i o do sada neotkrivenim detaljima iz Jeleninog života, u „Novom jutru“, govore advokat Predrag Savić, forenzičar Časlav Ristić i bivši PR menadžer pevačice Goran Doljančević.

- Kako je od ekonomski urušene i zemlje na ivici bankrota, u proteklih šest godina postavljen temelj za oporavak i novi početak? Kako se, pored borbe za što bolji standard građana i jaku i stabilnu zemlju, izboriti i sa licemerjem, demagogijom, prodajom državnih, zarad vlastitih interesa ili naknadnom pameti u Srbiji? O viziji, ali i brojnim izazovima sa kojima se Srbija suočava na putu budućnosti, u „Novom jutru“ razgovaramo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Na početku karijere su je poredili sa Britni Spirs,a danas je prepoznatljivo ime crnogorske,ali i regionalne muzičke scene. Pevačica Milena Vučić biće gošća "Novog jutra".

Foto: RTV Pink

- Koja je tajna njenog spisateljskog umeća,pa svaka nova knjiga privlači sve veći broj čitalaca, a svaku pesmu rado izvode najpopularniji izvođači, otkriva nam Vesna Dedić koja predstavlja i svoj novi roman "Ne gledaj preko ramena".

- Sa novim pesmama, u studio nam stiže Marko Luis koji je nedavno promovisao svoj treći solo album, pod nazivom EURIDIKA.

- Kako je nastao prvi veliki projekat o srpskoj epopeji u Velikom ratu i zašto je "Zaspanka za vojnike" i patriotska čitanka, čućemo od reditelja ovog filma Predraga Gage Antonijevića i glumca Radoša Bajića.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'