AKTUELNO

Za godinu pred nama, TV Pink M, koja je osnovana 2002. godine, svi naši autori i kreativni tim obećavaju još dobrog sadržaja na radost svih vernih gledalaca.

Od 22. oktobra 2018. godine najgledanija komercijalna televizija na teritoriji Crne Gore biće ponovo dostupna svim korisnicima kablovske distribucije programa na teritoriji CG, Bosne i Hercegovine, Srbije, ali i širom sveta, pod starim, dobro znanim nazivom – Pink M.

Za gotovo četvrt veka postojanja TV Pink u čitavom regionu drži lidersku poziciju u proizvodnji programa, pre svega zabavnog, ali i dramskog i informativnog, a neke od emisija uživaju u višegodišnjem, kontinuiranom prijemu kod publike i beleže maksimalnu gledanost. I one ostaju deo programske šeme Pink M, koja će svakodnevno ići u korak sa svim aktuelnim dešavanjima na ovim prostorima.

Informacije na početku dana

Uz Pink M i jutarnji program "Novo jutro" bićete uvek pravovremeno informisati o svim važnim servisnim informacijama, događajima, ali i fenomenima. Autorsko-voditeljski tandem Dea Đurđević i Predrag Sarapa uvek su tu da ugoste ličnosti iz svih sfera javnog života i provere ono što ceo region želi da zna.

Foto: Pink.rs

Zabavni program - oličenje naše televizije.

Najdugovečnija emisija na TV Pink, "Magazin In", doživela je punoletstvo, a uvrštena je i u program Pink M. Autorka i voditeljka Sanja Marinković svakog subotnjeg popodneva drži pažnju gledalaca razgovorima o muško-ženskim odnosima sa javnim ličnostima.

Foto: Promo

Ognjen Amidžić svojom autorskom emisijom "Amidži šou" već 11 godina predstavlja sve važne i aktuelne persone estradne scene celog regiona, kojima je prestiž da utorkom budu njegovi gosti.

Foto: Pink.rs

Tu su i "Paparazzo lov", od koga javne ličnosti ne mogu da pobegnu, jer su im naši paparaci uvek za petama, dok se Ognjenu Nestoroviću rado odazivaju u njegove nešto mlađe formate "Premijera" i "Premijera – Vikend specijal", kao i u emisiju "Ekskluzivno", Nikole Rumenića.

Foto: Televizija Pink

Humanost na delu prikazani su u serijalima "Kuća od srca" i "Trenutak iz sna".

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje u regionu - "Pinkove zvezdice” u petoj sezoni predstavlja sve prethodne finaliste, maestralne mlade pevače koji su impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs

Povratak domaćeg serijskog programa

Okupljane čitave porodice nedeljom uveče uz program Pink M garantuje hit serija "Šifra Despot", koja obeležava veličanstven povratak domaćeg, igranog serijskog programa naše televizije. Autor Radoš Bajić se ovom serijom, kao i obično, bavi mentalitetom malih ljudi, a njegove priče su podjednako dobro prihvaćene u svim državama nekadašnje Jugoslavije.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim "Šifre Despot", na programu Pink M svakodnevno vas očekuje i turska serije vrhunske produkcije - "Zavet".

Foto: Promo

Rijaliti koji obara rekorde gledanosti

Kako je naš rijaliti program "Zadruga" oborio sve rekorde gledanosti, a i u ovoj sezoni u improvizovanom velelepnom gradu borave takmičari iz celog regiona, tako će i ovaj program biti uvršten u šemu Pink M.

Foto: Pink.rs

Za godinu pred nama, TV Pink M, koja je osnovana 2002. godine, svi naši autori i kreativni tim obećavaju još dobrog sadržaja na radost svih vernih gledalaca.

#AMI G SHOW

#Crna Gora

#Magazin In

#Novo jutro

#Pink

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Televizija

#Šifra Despot

'