AKTUELNO

Ne propustite prvu epizodu nove sezone "Kuće od srca".

Nova, peta sezona najhumanijeg TV serijala "Kuća od srca" počinje sa emitovanjem večeras u 22 časa na TV Pink, a prva epizoda biće posvećena rezultatima iz prethodne sezone.

Foto: RTV Pink

Ekipa emisije "Kuća od srca", na čelu sa Žarkom Lazićem i Jelenom Matijašević, pružila je pomoć i vratila nadu u bolje sutra mnogima koji sada žive u kućama od srca, napravljenim zahvaljujući nesebičnim delima dobrih ljudi širom Srbije.

Foto: RTV Pink

Tokom prethodne sezone, izgrađeno je više od 500 kvadratnih metara stambenog prostora, uređeno je mnogo placeva i što je najvažnije, rešeni su egzistencijalni problemi članova velike porodice "Kuće od srca".

Ova humana misija nije bila nimalo laka, posebno jer se ekipa emisije uvek trudila da osim kuća sagradi i stabilne porodične odnose svudge gde su nedostajali. Osim izgradnje novog doma, cilj je bio da se sačuva porodica na okupu, jaka, čvrsta i sa mnogo ljubavi među svim njenim članovima.

Foto: RTV Pink

Za šest meseci gradnje, ekipa emisije "Kuća od srca" je u prethodnoj sezoni pomogla porodici Topalović iz Beograda, porodici Veljović iz Zabojnice, Jakovljevićima iz Krupnja, Karolini i njenoj deci iz Trstenice, Vasićima iz Lugavčine i porodici Stamenković iz Meljaka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da biste saznali kako te porodice danas žive, Jelena i Žarko su posetili svaku od njih, a šta su zatekli u kućama od srca, saznaćete večeras u prvoj epizodi pete sezone.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nova sezona donosi mnogo uspona i padova, dramatični sudar želja i mogućnosti postavio je pravi izazov za ekipu serijala "Kuća od srca", zato ne propustite novu epizodu večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'