AKTUELNO

Gledaoci TV Pink videli danas kako izgleda kada se virtuelna stvarnost pomeša sa realnošću.

Milionski auditorijum navikao je da dan započinje emisijom “Novo jutro”na TV Pink, najgledanijim jutarnjim programom svih komericijalnih TV emitera, prema jedinim zvanicnim merenjima TV gledanosti, agencije Nielsen. U novoj televizijskoj sezoni, pored potvrđenog voditeljskog tandema danas su predstavljene vizuelne inovacije.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci su u današnjem izdanju "Novog jutra" imali priliku da vide grafičku inovaciju, koja je trenutno veoma popularna u svetu - "Augmented Reality Graphics" poznatiju kao proširena realnost. Ovo je interaktivno iskustvo okruženja u stvarnom svetu, gde su virtuelni elementi neprimetno isprepletani sa fizičkim svetom.

Tako su danas gledaoci TV Pink videli kako izgleda kada se virtuelna stvarnost pomeša sa realnošću, što predstavlja pravi novitet u proizvodnji TV programa u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što se nije promenilo jeste voditeljski par - kroz najaktuenije teme i njavažnije pravovremene i objektivne informacije iz zemlje iz sveta i dalje vas svakog jutra 06:45h do 11:00h vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa.

Osim najaktuelnijih vesti iz zemlje i sveta, u jutarnjem programu "Novo jutro" gledaoci i dalje gledaju dobro poznate rubrike - "Tema jutra" i "(Ne)zapaženo" koja se bavi temama o kojima se nije mnogo govorilo u javnosti, a koje su značajne za društvo.

Foto: TvPink Printscreen

Rubrika "Pod reflektorima" posvećena je glumcima, u rubrici "Hit jutra" će gostovati pevači, a kao što se navikli, svakog jutra vas zabavljaju i mađioničari.

"Novo jutro" je idealan način da započnete dan, zato ne propustite jutarnji program sa voditeljskim tandemom Deom Đurđević i Predragom Sarapom, svakog radnog dana od 06:45h do 11:00h samo na TV Pink!

I u narednom periodu gledaćete lutajućeg reportera, Filipa Maksimovića, koji, kao i uvek ima uključenja iz različitih delova grada i koji razgovara sa zanimljivim gostima.

#Jutarnji program

#Televizija

#Televizija Pink

'