AKTUELNO

Prethodnih dana Pink televizija i dalje bez konkurencije.

Tokom sva tri prethodna dana, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u svim ciljnim grupama gledalaca, dok je posebnu prednost stekla u kategoriji ženske populacije bila gledanija I od Javnog servisa Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

U prvih deset najgledanijih emisija, prethodnih dana bile su najpopularnije serije Istanbulska nevesta, Za mog sina i Elif. I informativne emisije svakodnevno se nalaze na listi najgledanijih emisija, te je tako bilo i prethodnih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U subotu najgledanija emsija u danu, bio je Nacionalni dnevnik koji uz emisiju Novo jutro, još jednom potvrdjuje lidersku poziciju zahvaljujući pažljivo odabranom sadržaju, dok je vanredno izdanje informativnog programa povodom krize na Kosovu, pratio milionski auditorijum, te je Pinkovo vanredno izdanje bilo gledanije od slicnih emisija emitovanih na Javnom servisu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadruga svakodnevno privlači veliku pažnju gledalaca, kako u direktnim uključenjima, tako i kada su u pitanju specijalne emisije. U petak je izbor gledalaca bila Zadruga – komentarisanje sa novinarima, dok su za dane vikenda naši gledaoci sa posebnom pažnjom pratili emisije Zadruga – nominacije, Zadruga – pitanja novinara, ali i izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

U subotu ste popodne proveli uz Magazin IN, dok je nedelja bila u znaku autorske emisije Ognjena Nestorovica - Premijera Vikend Specijal. U nedelju, serija Radosa Bajica Šifra Despot je u samom vrhu gledanosti kao i autorska emisija Lava Pajkica Kontravizija.

Hvala na poverenju I ostanite I dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Pink

#Premijera

#Televizija Pink

'