AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa odgovornim urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Borisom Vukovićem, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Informer" Milanom Dobromirovićem i potpredsednikom Narodne skupštine Vladimirom Marinkovićem.

- Šta donosi sve prisutniji ekonomski talas u našoj zemlji, na koji način će direktne kineske investicije promeniti privrednu sliku Srbije, odrediti njenu poziciju u regionu i koliko benefita donose našim građanima, pitamo gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i predsednika Univerziteta „Singidunum“ Milovana Stanišića.

- Hrvatska radio televizija pre četiri dana ozloglašeni ustaški logor za decu u Jastrebarskom nazvala je domom za ratnu siročad. A kako je izgledao život u ovom logoru, i zašto Hrvati stalno insistiraju na falsifikovanju svoje istorije, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa istoričarom Predragom Markovićem i preživelim dečjim logorašima Jelenom Radojčić Buhač i Gojkom Rončevićem Mraovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Posle 27 godina pauze fudbaleri Crvene Zvezde večeras će ponovo zaigrati u Ligi šampiona. A šta možemo večeras da očekujemo od igrača Vladana Milojevića u meču protiv ekipe Napolija i kakvu atmosferu očekuju na stadionu Rajko Mitić, reći će nam fudbalska legenda crveno- belih Dragiša Binić, i vatreni navijači ovog kluba glumac Ivan Bekjarev i pevač Dragan Kojić Keba.

- Kako je,prvi put u istoriji, jedan bolid čuvene Formule 3 trijumfovao pod srpskom zastavom i zahvaljujući kome se srpska moda našla na oktanima? Gosti „Novog jutra“ biće vozač Formule 3 Paolo Brajnik i čuveni srpski kreator visoke mode Saša Milojković.

- Sa pevačicom Anom Kokić i predsednikom Opštine Kikinda Pavlom Markovim razgovaraćemo o predstojećim Danima ludaje, koji će u Kikindi biti održani od 20. do 23. septembra.

- Kroz svet magije,i ovog jutra,vode nas naši najpoznatiji mađioničari-iluzionisti Pixi i Zeka.

- U rubrici "Hit jutra" ugostićemo Slobodana Radanovića koji će nam otrkriti kada izlazi njegov novi singl.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'