AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Tokom čitavog jučerašnjeg dana Pink dominira u rezultatima merenja gledanosti. Pink je bio znatno gledaniji u svim ciljnim grupama gledalaca u odnosu na sve komercijalne stanice, dok je u odnosu na Javni servis Srbije, postigao znatnu prednost među ženskom populacijom.

Među prvih deset emisija u danu, polovina je bila Pinkovih. Najgledanije serije "Ćerke", "Istanbulska nevesta", "Za mog sina" i "Elif", svakodnevno su u vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Sledi potvrđeno najgledaniji rijaliti šou program na Balkanu, "Zadruga". Sinoćnu emisiju "Zadruga – izbor potrčka", ali i "Zadrugu" u svim direktnim uključenjima, pratio je milionski auditorijum.

Foto: Pink.rs

"Nacionalni dnevnik" i emisija "Novo jutro" i u danu iza nas našle su se na liderskoj poziciji kao najgledanije informativne emisije u odnosu sve druge komercijalne emitere u zemlji.

Foto: Pink.rs

Veliku pažnju gledalaca privukla je i emisija "Amig show" u kasnim večernjim satima u kojoj su gostovali pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar, zaštitno lice naše televizije Dušica Jakovljević i predsednik skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma.

Foto: Pink

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'