AKTUELNO

Tokom sva tri prethodna dana Pink beleži fantastične rezultate u svim ciljnim grupama gledalaca. Znatnu prednost Pink ostvaruje u petak među ženskim delom publike od 18 do 49 godina, kada je imao ubedljivo veći rezultat u odnosu na sve druge komercijalne stanice zajedno, uključujući i Javni servis Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

U petak je među prvih 20 emisija na top listi gledanosti čak 14 bilo Pinkovih. Pored najpopularnijih serija Ćerke, Istanbulska nevesta, Elif i Za mog sina.

Foto: Promo

Vašu pažnju okupirao je najgledaniji rijaliti šou program na Balkanu, Zadruga i to u svim terminima. Pored specijalnih emisija Zadruga – izbor potrčka, Zadruga – izbor vođe i Zadruga – pitanja novinara, sa velikom pažnjom pratili ste i sva direktna uključenja u najimpozantnije imanje na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs

Među najgledanijim emisijama našle su se i kratke forme o poznatima Premijera i Ekskluzivno, kao i potvrđeno najgledanije informativne emisije među svim komercijalnim stanicama, Nacionalni dnevnik i Novo jutro.

Foto: TvPink Printscreen

Subotu je obeležila specijalna emisija posvećena poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu, koja je bila dvostruko gledanija nego emisija slične sadržine koja je emitovana na Javnom servisu. Specijalnu informativnu emisiju od velike važnosti za Srbiju ispratilo je blizu 2 miliona gledalaca. Subotnje jutro započeli ste uz Žikinu šarenicu, a tokom dana direktna uključenja u Zadrugu, kao I specijalne emisije u večernjim terminima, Zadruga – nominacije i Zadruga – pitanja novinara.

Foto: RTV Pink

I nedelju je obeležio nastavak posete predsednika Srbije Kosovu, te je ukupan udeo u gledanosti specijalne emisije drugog dana emitovanja imao skor od 31%. Među najgledanijim emisijama tradacionalno se našao i Nacionalni dnevnik sa najaktuelnijim vestima. Slede emisija Kontravizija, najgledaniji popodnevni talk šou Premijera Vikend Specijal, kao i direktna uključenja u Zadrugu, ali i specijalna emisija Zadruga – izbacivanje, tokom koje je takmičar sa najmanje glasova publike napustio Zadrugu.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'