AKTUELNO

Ekranizacija bestselera "Šta da očekujete dok čekate bebu" na programu Pink Romance je večeras u 21 sat.

Kombinacija humora i emocija, pomešana sa mnoštvom korisnih informacija za buduće roditelje, okosnica su komedije “Imate li znanje za drugo stanje?” (eng. What to expect when you're expecting) iz 2012. godine, koja je ovog utorka u 21 sat na Pink Romance. Reditelj Kirk Džouns iskoristio je višegodišnji bestseler "Šta da očekujete dok čekate bebu", autorki Hajdi Murkof i Šeron Maze, koji su Šona Kros i Heter Heč adaptirali u scenario.

Foto: Promo

Svojevrsni vodič za trudnice, objavljen 1985. godine, prodat u višemilionskom tiražu širom sveta, potpuno iskreno, moderno, saosećajno i vrlo duhovito objašnjava šta buduće majke iz nedelje u nedelju očekuje u trudnoći, a baš to prikazuje i ovaj film, kroz priče o pet parova na putu roditeljstva.

Foto: Promo

U glavnim ulogama su Dženifer Lopez, koja je u stvarnom životu majka blizanaca, Bruklin Deker, majka jednog sina, Elizabet Benks koja ima dva sina preko surogat majke, i Kameron Dijaz i Ana Kendrik bez dece. Njihove partnere u filmu tumače: Denis Kvejd, Kris Rok, Čejs Kroford, Metju Morison i Rodrigo Santoro. Reditelj se odlučio da svaku priču posebno snime, poput pet kratkih filmova, kako bi parovi imali dovoljno prostora da se poistovete s ulogom i partnerom, a ceo taj posao su obavili za 48 dana. Kasnije se montažom dobila iskrena i duhovita komedija.

Foto: Promo

Dakle, pratimo pet parova. Presrećni zbog osnivanja porodice, TV fitnes guru Džuls i zvezda plesnog šoua Evan, otkriće da njihovi haotični životi zvezda nisu ni prineti iznenađujućim zahtevima trudnoće. Autor i zagovornik teme rađanja beba, Vendi, okusiće svoje savete na sopstvenoj koži kad hormoni počnu da joj prave haos u telu, dok će se njen muž, Geri, boriti da ga ne nadmaši takmičarski nastrojen alfa-tata koji očekuje blizance sa svojom mnogo mlađom trofej ženom Skajler.

Foto: Promo

Fotografkinja Holi spremna je da proputuje ceo svet da bi usvojila dete, ali njen muž Aleks nije toliko siguran i pokušava da umiri svoju paniku prisustvujući "muškoj" grupi za podršku, gde novopečeni očevi pričaju kako to stvarno izgleda. A iznenadno zbližavanje rivalskih šefova kuhinja, Rozi i Marka, rezultiraće neočekivanom neprilikom: šta da radite kad vam prvo dete dođe pre prvog sastanka?

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Imate li znanje za drugo stanje” večeras 21.00 na Pink Romance. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Film

#Kameron Dijaz

#Klik Tv

#Pink Romance

#Televizija Pink

#Trudnoća

#What to expect when you're expecting | 2012.

'