AKTUELNO

Akcija “Ulični kraljevi” (2008) večeras u 20.00 na Pink Premium

Vrhunska glumačka podela krasi akcioni krimić “Ulični kraljevi” (Street kings) iz 2008, koji je večeras od 20 sati na programu Pink Premium. Tipičnu američku filmsku priču o detektivu koji se suprostavlja pravilima službe kako bi rešio slučaj i sprao ljagu sa svog imena, režirao je Dejvid Ajer, a u glavnoj ulozi je Kijanu Rivs. Tu su i oskarovac Forest Vitaker, Kris Evans, reper Komon, kao i Hju Lori, ovenčan sa tri Zlatna globusa, od kojih su mu dva pripala za ulogu dr Hausa, u istoimenoj seriji koju ovih dana prikazuje Pink 2.

Foto: Promo

Priča se odvija u jeku nereda u Los Anđelesu i vrti se oko iskusnog policajca odseka za suzbijanje poroka Toma Ladloa, koji je imao sve predispozicije da uspe na poslu - član je elitne detektivske jedinice i favorit svog šefa, ali iznenadna smrt supuge promenila je njegov život zauvek. On se okreće alkoholu, i u neverovatnom obrtu situacije postaje osumnjičeni za ubistvo svog kolege.

Foto: Promo

Naime, njegov partner je ubijen na dužnosti prilikom pljačke lokalne prodavnice, što je Ladlou dovoljno šokantno, a kada sazna da svi dokazi upućuju na njega, jer je, navodno, kolega imao nameru da ga oda Unutrašnjoj kontroli, postaje mu jasno da mora sam da se izbori sa tom situacijom.

Foto: Promo

Službeno ne može da traga za ubicom, jer nadležni to smatraju sukobom interesa, pa je detektiv primoran da na svoj način krene u istragu. U isto vreme, on traži odgovore na pitanja ko mu “smešta”, pa tako upada u lanac korupcije koji je zahvatio čitavu policiju, a u kome i sam već godinama pripada.

Foto: Promo

Ne propustite krimić “Ulični kraljevi” večeras u 20.00 na PINK PREMIUM.Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Forest Vitaker

#Hju Lori | Hugh Laurie

#Kijanu Rivs | Keanu Reeves

#Klik Tv

#Pink Premium

#Street kings (2008)

#Televizija Pink

#Ulični kraljevi (2008)

'