AKTUELNO

Karavan emisije "Žikina šarenica" nastavlja svoje putovanje kroz Srbiju i region, a ovog vikenda emitovaće se uživo od 8:30 časova iz Vrnjačke Banje.

U subotu 7. jula će uz orkestar Miše Mijatovića pevati Snežana Babić Sneki, Marina Radosavljević i Bane Šević.

Žika Nikolić razgovaraće sa Bobanom Đurovićem, predsednikom opštine Vrnjačka Banja, Zoranom Babićem, vršiocem dužnosti dirketora "Koridora Srbije", a Marko Živić najaviće 42. Festivala filmskog scenarija.

Ivan Trifunović, direktor tursitičke organizacije Vrnjačke Banje pričaće o počecima organizovanog turizmu u Vrnjačkoj Banji, a prikazaćemo i šta sve ova banja nudi domaćim i stranim turistima danas.

Gostovaće i KUD "Jelek" i "Sveti Sava", a trubački orkestar iz KRaljeva izvešće numeru "Stani, stani Ibar vodo", kao i karnevalska grupa "Elegant".

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Videćete i uključenja sa Goča, zamka kulture "Belimarković" i japanskog vrta.

U nedelju 8. jula, zabavljaće vas Vera Matović, Slavko Banjac, Milan Nikolić i "Barakuda" bend i Marina Aksentijević.

Igre iz ovog dela Srbije predstaviće KUD "Vrnjački vez", "Izvor" i "Abrašević", u goste dolaze i Karnevalske grupe "Veseli cvetovi" i "OLEA", koja će svojim nastupom "Rajske ptice" najaviti 14. "Vrnjački festival". Deca iz Vrnjačke Banje će izvesti pesmu "Je t'aime" sa takmičenja "Srbija u ritmu Evrope".

Očekuju vas i uživo uključenja sa splava na Moravi, ali i sa letnje pozornice "Danilo Bata Stojković".

Još mnogo zanimljivih gostiju i priloga očekuju vas u emisiji "Žikina šarenica" u subotu i nedelju, 7. i 8. jula uživo od 8:30 časova samo na TV Pink!

#Vrnjačka banja

#žikina šarenica

'