AKTUELNO

Psihološki triler “Drvoseča” večeras u 22 sata na Pink 2

Nastranost koja se ogleda u seksusalnoj privlačnosti prema deci – pedofilija, teška je tema o kojoj govori psihološka drama “Drvoseča” (eng. Woodsman) iz 2004. godine, a gledamo je večeras u 22 sata na TV Pink 2. Rediteljka Nikol Kasel, kojoj je ovo bio filmski debi, tokom priprema za film je razgovarala sa seksualnim prestupnicima, ali i sa terapeutima koji su radili na njihovom izlečenju. U glavnoj ulozi ove priče je Kevin Bejkon, njegovu partnerku u filmu tumači Kira Sedgvik (u privatnom životu, oni su bračni par od 1988. godine), a u ostalim ulogama su: Moz Def, Bendžamin Bret, Iv, Majkl Šenon...

Foto: Promo

Glavni junak priče je Volter. Upoznajemo ga po povratku u rodni grad, pošto je odslužio 12 godina robije zbog seksualnog zlostavljanja dece. Dobrodošlica je izostala, sestra neće sa njim ni da razgovara, ali zet odlučuje da mu pomogne, pa mu pronalazi stan, i to - u blizini osnovne škole.

Foto: Promo

Volter uspeva da se snađe, i ubrzo se zapošljava u lokalnoj pilani. Tamo upoznaje koleginicu Viki, i sa njom započinje vezu, pri čemu ona ni ne sluti da je njen novi mladić osuđeni pedofil.

I dok Volter pokušava da započne novi život pod budnim okom policijskog detektiva Lukasa, Volterova druga koleginica sa posla Meri-Kej zna njegovu prošlost i osuđuje ga zbog toga, što komplikuje njegove odnose sa Viki, ali i ostatkom novog okruženja.

Foto: Promo

Ne propustite psihološki triler “Drvoseča“ večeras u 22.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Drvoseča (Woodsman) iz 2004.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'