AKTUELNO

Utorak je bio u znaku najgledanije komercijalne televzije, govore zvanična istraživanja agencije Nilsen.

Pink je na kraju danu ostvario bolji rezultat nego drugoplanirana i trećeplasirana televizija zajedno, dok se prednost u odnosu na ostale emitere, pa i Javni servis Srbije posebno ističe u određenim grupama gledalaca žene.

Fantastične rezultate beleži emisija „Kuća od srca“ koja je u zvaničnim top listama među pet najgledanijih emisija u danu svih emitera, sa više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Autorska emisija Ognjena Amidžića „Ami G show“ u jučerašnjem danu ostvarila je neverovatnih 28% udela u gledanosti i samim tim ovu emisiju svrstalo među osam najgledanijih emisija u danu svih emitera.

Foto: RTV Pink

Tradicionalno pratili ste naš serijski program, pa su tako serije „Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“ među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: TvPink Printscreen

Informativni program naše televizije zvanično je najgledaniji svih komercijalnih emitera, a u samom vrhu gledanosti našao se „Nacionalni dnevnik“ dok je verna Pinkova publika ispratila i „Popodnevni dnevnik“. Značajnu prednost i bolji plasman u odnosu na konkurentske sadržaje na drugim televizijama i u danu iza nas ostvarili su Dea i Sarapa u „Novom Jutru“.

Foto: RTV Pink

Hvala vam na poverenju i ostanite i dalje uz vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Istraživanje

#Televizija Pink

'