AKTUELNO

Početak nove radne nedelje je u znaku televizije Pink koja je najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment.

Ubedljivo najgledaniji u svim grupama, Pink je ostvario posebnu prednost u grupama gledalaca starosti od 18-49 godina, urbane ali i ženske populacije.

Tradicionalno serijski program je najgledaniji, pa su tako na zvaničnoj top listi u samom vrhu naše serije „Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“.

Verna Pinkova publika prati informativni program, pa je tako „Nacionalni dnevnik“ najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok su u samom vrhu gledanosti „Popodnevni dnevnik“ kao i „Nacionalni dnevnik u 13“.

Foto: Promo

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dea i Sarapa u „Novom jutru“ ostvarili su gotovo dvostruko bolji rezultat u odnosu na slične formate na drugim televizijama, dok ste u danu iza nas pratili emisiju „Ekskluzivno“ kao i naš dnevni format o aktuelnim vestima o poznatima „Premijera“.

Foto: Printscreen

Kao najgledanija emisija u danu svih komercijanih emitera našla se „Zadruga-Izbor potrčka“ sa udelom u gledanosti približno 23%, dok su ostala direktna uključenja kao i specijalna emisija „Zadruga-pitanja novinara“ u samom vrhu gledanosti.

Foto: RTV Pink

Hvala vam na poverenju i ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'