AKTUELNO

Vatrogasni pitomac, dva fakultetska profesora i zgodna vladina naučnica i štreberka, bore se protiv vanzemaljskog organizma koji se ubrzano razvija otkako je došao na Zemlju na meteoru

U naučno-fantastičnoj komediji Ajvana Rajtmana, “Evolucija” (eng. Evolution) iz 2001. godine, koja je danas u 17.15 časova na Pink 2, glavne uloge tumače Dejvid Duhovni, Džulijen Mur, Šon Vilijam Skot, Orlando Džouns, Den Ejkrojd, Ted Levin i drugi.

Foto: Promo

Priča prati dr Ajra Kejna, osramoćenog vladinog naučnika, koji je prebačen na mali koledž u Arizoni. Njega će nesrećni budući vatrogasac Vejn pozvati da istraži mesto pada meteora, pa se doktor udružuje sa prijateljem i kolegom, profesorom geologije Harijem Blokom i odlazi na poziv.

Foto: Promo

Dr Kejn prvi primećuje vanzemaljske slepe putnike i uočava značaj njihovog prebrzog razvoja. Nemoguće je držati u tajnosti takvo otkriće, pa Vlada ubrzo šalje prelepu i poslu posvećenu epidemiološkinju Alison. Sudbina Zemlje visi o koncu dok pokušavaju da kontrolišu jedinstvenu i nepredvidivu eksploziju vanzemaljske populacije.

Foto: Promo

Ne propustite komičnu naučnu-fantastiku “Evolucija” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Evolucija (Evolution) | 2001.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'