AKTUELNO

Nakon starozavetnog primirja između ljudske rase i nevidljivog carstva fantastičnog, pakao na Zemlji je spreman da bukne.

Nastavak avantura čuvenog strip junaka u filmu “Helboj 2: Zlatna vojska” (Hellboy II: The Golden Army) očekuje vas večeras od 20 časova na programu Pink 2. U naučno-fantastičnoj akciji iz 2008. godine, reditelj Giljermo Del Toro ponovo je angažovao Rona Perlmana za lik Helboja, glavnog junaka, a u filmu igraju i Selma Bler, Dag Džons, Džon Aleksander, Džejms Dod, Luk Gos i drugi.

Foto: Promo

Ova priča se nastavlja nakon starozavetnog primirja između ljudske rase i nevidljivog carstva fantastičnog, kada je pakao na Zemlji spreman da bukne.

Foto: Promo

Nemilosrdni vladar, Princ Nuada, ne može više da izdrži pasivnu i ponižavajuću ulogu mitoloških bića u današnjem svetu, pa ubija svoje krvne srodnike i budi nezaustavljivu zlatnu armiju. Tada crveni monstrum sa repom, rogovima i ogromnom kamenom desnom šakom izuzetne snage - Helboj, član američkog federalnog Biroa za paranormalna istraživanja i odbranu, okuplja svoj ekscentrični tim. Njima je cilj da poraze podzemna bića i tako pokušaju da zaustave probuđenu zlatnu armiju koja namerava da preuzme svet.

Foto: Promo

Ne propustite avanturu “Helboj 2: Zlatna vojska” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Helboj 2: Zlatna vojska

#Pink 2

#Televizija Pink

'