AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju - ostanite uz Vašu Televiziju Pink!

Pink je u nedelji iza nas potvrdio mesto najgledanije televizije u Srbiji, a posebnu prednost u odnosu na sve emitere, uključujući i Javni servis Srbije, naša televizija beleži među urbanom populacijom.

Tokom sva tri dana vikenda pratili ste naš serijski program, pa su tako serije „Ćerke“, „Elif“, „Istanbulska nevesta“ među deset najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Informativni program naše televizije i dalje ima lidersku poziciju, pa je tako tokom sva tri dana vikenda „Nacionalni Dnevnik“ najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok su među najgledanijim emisijama u danu i „Popodnevni dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 12“ kao i „Novo Jutro“ koje je najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako se finale bliži, tako je sve napetije i u Pinkovim Zvezdicama, a verna Pinkova publika i u petak bila je uz ovo muzičko takmičenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom vikenda, rekordnu gledanost beleži i rijaliti Zadruga, pa su među najgledanjim emisijam u danu „Zadruga-nominacije“, „Zadruga-pitanja novinara“ , a u samom vrhu gledanosti u subotu su i ostala uključenja u najgledaniji rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

U vrhu gledanosti, kao i do sada, našla se autorska emsija Sanje Marinković – Magazin In.

Foto: TvPink Printscreen

Nedelja je počela uz Žikinu šarenicu, a već zvanično najgledanije zabavno nedeljno popodne, Premijera Vikend Specijal u samom je vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink

Najgledanija humoristička serija svih emitera „Šifra Despot“ u danu iza nas visoko je rangirana na zvaničnoj top listi, dok je Pinkova publika ispratila i humoristički show Lava Pajkića, „Kontravizija“.

Foto: Promo

Zadruga je rijaliti koji prate svi, pa su tako i u nedelju direktna uključenja, ali i emisije „Zadruga - Bivši Zadrugari pitaju“ kao i „Zadruga Izbacivanje“ sa više od 1.000.000 gledalaca među najgledanjim emisijama u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'