AKTUELNO

Još jednu nedelju počinjemo u znaku televizije Pink, koja je prema zvaničnim istraživanjima agencije Nilsen Audience Mensurment najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije.

U nedelju, Pink pored toga što je u gotovo svim kategorijama gledalaca najgledaniji, najveću prednost ostvaruje u grupi gledalaca urbane populacije, sa 20% udela u gledanosti! Posebno ističemo da su u subotu, ali i u nedelju, na listi 10 najgledanijih emisija svih televizija, upravo šest Pinkovih.

- Petak kao i prethodne radne dane za počeli ste u Pinkovo Novo jutro sa Sarapom i Deom, koje nastavlja trend rasta, pa prema zvaničnim rezultatima agencije Nielsen ima udeo u gledanosti od čak 20%. Iako već više od četiri meseca, ovaj format nema konkurenciju, razlika u gledanosti je sve drastičnija, te slični formati imaju vise od dvostruko manje gledalaca.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Serijski program naše televizije za dane vikenda bio je najgledaniji. Serije „Ćerke“, „Istanbulska nevesta“ i „Elif“ našle su se među 10 najgledanijih emisija u danu, dok je u nedelju seriju „Šifra Despot“ pratilo više od 1.200.000 zbog čega je peta najgledanija emisija u danu, na svim televizijama.

Foto: Promo

Bez konkurencije i u nedelji iza nas je naš inforamtivni program. „Nacionalni dnevnik“ je najgledaniji informativni program svih komercijalnih televizija, dok su među najgledanijim emisijama u danu „Popodnevni dnevnik“ kao i „Nacionalni dnevnik u 12h“.

Niko nije ostao ravnodušan na talante naših zvezdica, pa je tako preko 1.100.000 gledalaca u petak bodrilo Pinkove zvezdice, dok ste pratili i sva direktna uključenja u rijaliti program „Zadruga“.

Foto: RTV Pink

- Subota je rezervisana sa talk show Sanje Marinković, koji je u subotu imao preko 20% udela u gledanosti, dok su među najgledanjim emisijama „Zadruga-pitanja novinara“ , „Zadruga-Nominacije“ kao i ostala direktna uključenja u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti.

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Vikend je rezervisan i za autorsku emisiju Žike Nikolića, pa se tako u subotu ali i u nedelju među najgledanjim emisijama u danu našla i Žikina Šarenica.

Pored serijskog i informativnog programa, u nedelju Pinkova publika ispratila je „Kontraviziju“, dok neverovatnih 23% udela u gledanosti ima „Zadruga-Izbacivanje“, a među najgledanjim emisijama su i „Zadruga-bivši zadrugari pitaju“ kao i ostala direktna uključenja.

Foto: RTV Pink

Premijera Vikend Specijal, autorska emisija Ognjena Nestorovića ove nedelje na visokorangiranom mestu sa preko 22% udela u gledanosti.

Hvala Vam na poverenju! I ostanite uz TV Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

#vikend

'