AKTUELNO

Bespoštedna analiza američkih predsedničkih izbora nastala iz pera i u režiji komičara Krisa Roka, koji ujedno tumači i glavnu ulogu

Američki komičar Kris Rok napisao je, režirao i tumači glavnu ulogu u filmu iz 2003. godine - “Otkačeni predsednik” (eng. Head of state), koji je večeras u 20 časova na programu Pink 2.  U pitanju je bespoštedna analiza američkih predsedničkih izbora u kojoj igraju i Berni Mak, Tamala Džons, Džejms Rebhorn, Dilan Bejker, Lin Vitfild i drugi.

Foto: Promo

U svetu u kojem predsednički timovi sami iznajmljuju prostitutke za svoje kandidate, kako bi preduhitrili medije i držali sve pod kontrolom, prisutnost novog kandidata bez dlake na jeziku, prava je tempirana bomba.

Foto: Promo

Priča počinje nakon avionske nesreće u kojoj je tragično preminuo jedan od predsedničkih kandidata, pa demokratska stranka mora brzo da donese odluku i izabere novog kandidata. Izbor pada na člana gradske uprave, pričljivog Majsa Gilijama, koji se proslavio kada je spasao staricu i njenu mačku iz zgrade u plamenu. Iako je vrhuška stranke sigurna da Majs nema nikakve šanse, njegovo prisustvo je zapravo priprema terena za sledeće izbore.

Foto: Promo

Međutim, kada otkačeni kandidat odluči da odbaci pomno pripremljene, unapred napisane govore i slogane, njegova popularnost naglo počinje da raste. I dok protivnička stranka panično traži prljave detalje iz Majsove prošlosti, on uvodi svog brata Miča u svet politike i započinje romansu s lepom Lisom...

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Otkačeni predsednik” danas u 17.15 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.Autor: J. P.

#Film

#Kris Rok | Chris Rock

#Otkačeni predsednik (Head of State) | 2003.

#Pink 2

#Televizija Pink

'