AKTUELNO

Džin Hekman, Morgan Frimen i Monika Beluči oživeli su likove starijih kolega iz francuske verzije uzbudljive krimi-drame

Čuveni film koji je slavni francuski reditelj Klod Miler snimio 1981. dobio je 2000. godine američki rimejk – “Pod sumnjom” (eng. Under Suspicion) u režiji Stivena Hopkinsa, a na programu Pink 2 je večeras u 20 časova. Glavne junake priče, uglednog advokata i detektiva, u originalnoj verziji tumačili su Mišel Seru i Lino Ventura, a njihovi likovi inspirisali su holivudske zvezde Džina Hekmana i Morgana Frimena da ih ponovo tumače, ali i da budu izvršni producenti ove krimi-drame sa mnogo uzbudljivih obrta. Ključnu žensku ulogu, koju je u francuskoj verziji tumačila Romi Šnajder, u ovoj igra Monika Beluči.

Foto: Promo

Priča počinje sasvim običnom šetnjom uglednog advokata Henrija Hrsta, Amerikanca koji živi u Portoriku. Dok njegov pas njuška po žbunju, Henri uočava telo dvanaestogodišnje devojčice i prijavljuje ga policiji. Misleći da je obavio svoju građansku dužnost, advokat gotovo zaboravlja na ceo slučaj, ali poziv na razgovor u stanicu policije, ispostaviće se, biće prekretnica u celom slučaju.

Foto: Promo

U stanici ga ispituje iskusni detektiv Viktor Benezet, a pridružuje mu se mladi kolega Ovens. Iako uspevaju da otkriju nekoliko rupa u njegovoj priči, Hrst je pušten na slobodu, ali detektiv na ispitivačku stolicu poziva advokatovu suprugu Šantal. Kako supružnici nisu baš u najboljim odnosima, njeno svedočenje baca novo svetlo na zamršeni slučaj.

Foto: Promo

Ne propustite uzbudljivu krimi-dramu “Pod sumnjom” večeras 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Džin Hekman | Gene Hackman

#Film

#Monika Beluči | Monica Bellucci

#Morgan Frimen

#Pink 2

#Pod sumnjom (Under Suspicion) | 2000.

#Televizija Pink

'