AKTUELNO

Ne propustite novu životnu priču u emisiji "DNK" na TV Pink u 21.45

Emisija "DNK" ove srede od 21.45 na TV Pink nas upoznaje sa Miloradom koji želi da sazna da li je otac devojčice koja živi kod njega.

Šarmantna voditeljka Natalija Simović bila je zatečena iskrenošću čoveka koji ne govori mnogo, ali kaže sve što misli. On je Milorad. Na pragu njegovog doma nedavno se pojavila devojčica koja tvrdi da mu je ćerka. Milorad to ne poriče, ali je pozvao ekipu emisije „DNK“ da utvrde šta je istina.

Foto: Promo

Udomivši devojčicu čija se majka ponovo preudala i otišla u novi dom, u drugo selo, Miloradu su se vratila sećanja na vreme koje je provodio sa njenom majkom. Bio je oženjen, ona udata, a živeli su samo tri kuće jedno od drugog. U istoj ulici, oni su godinama održavali vezu, koju vremenom više nisu ni mogli da sakriju. Nisu se ni trudili.

Foto: Promo

Kada je njegova ljubavnica zatrudnela, Milorad je odmah mislio da je on otac, ali godine su prošle, a on to nije ustanovio. Ovo je prilika da sazna istinu i da pokuša devojčici da vrati mir u život, koji je nije mazio.

Foto: Promo

Hoće li Milorad i devojčica živeti u miru kao otac i ćerka, saznaćete u novom izdanju emisije "DNK", u sredu 9. maja od 21.45 samo na TV Pink!

#Natalija Simović

#Paparaco lov

#Televizija Pink

#emisija

'