AKTUELNO

Prema istraživanjima Nilesen Audience Measurement-a, televizija Pink apsolutno dominira u odnosu na konkurenciju. Samo u prethodna tri dana, Pink je NAJGLEDANIJA televizija u Srbiji, po svim kategorijama gledalaca, bilo to urbana, ženska ili TV publika od 18 do 49 godina.

Iako već ustoličeni najgledaniji komercijalni emiter, sada se može pohvaliti gledanošću višom i od Javnog servisa Srbije, a posebnu prednost Pink beleži u odnosu na druge dve komercijalne televizije, koje su u zbiru ostvarile manju gledanost od Pinka.

Petak, subota i nedelja svakako su u znaku serijskog programa naše televizije. Serije “Ćerke”, “Elif” i “Istanbulska nevesta” tokom sva tri dana našle su se među osam najgledanijih formata.

Foto: TvPink Printscreen

“Nacionalni dnevnik” tokom prethodna tri dana je među deset najgledanijih emisija na svim televizijama, te je zvanično najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Među najgledanijim TV formatima tokom vikenda bili su i “Popodnevni”, “Nacionalni dnevnik u 13h”, kao i “Jutarnji dnevnik”.

Najbolji talenti regiona u devetom krugu takmičenja Pinkove zvezdice nastavili su da fasciniraju gledaoce, pa je tako ovaj format gledalo približno 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti program “Zadruga” ulazi u veliko finale, interesovanje publike neprestano raste a sva diretkna uključenja u Zadrugu, u petak su se našla među najgledanijim emisijama.

Jutranji program “Novo jutro” je već 60 dana, prema rejtiznima agencije Nielsen, najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Subotu i nedelju budite se uz Žikinu Šarenicu dok se autorska emisija Sanje Marinković i ove subote našla među najgledanijim u danu.

Foto: TV Pink

“Zadruga nominacije” i “Zadruga-pitanja novinara” su među deset najgledanijih emisija u subotu, a nedeljne emsije “Zadruga-Pitanja roditelja” i “Zadruga-Izbacivanje” su u samom vrhu gledanosti.

Foto: RTV Pink

Serijski i informativni program u nedelju su među najgledanijim, a verna Pinkova publika nastavlja da prati nove zaplete u najgledanijoj humorističkoj seriji “Šifra Despot”.

Foto: Promo

“Kontravizija” je i ove nedelje u samom vrhu gledanosti, kao i autorska emisija Ognjena Nestorovica, “Premijera vikend specijal” koja je najgledaniji TV format na svim televizijama u terminu od 14h-16h.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Najveći deo auditorijuma ispratio je ekskluzivni intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom važnih diplomatskih poseta Turskoj i Rusiji .

Hvala na poverenju. Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'