AKTUELNO

Samo jedna stvar sprečava Tima da postane uspešan u korporaciji - mora da nađe savršenog gosta za večeru kod šefa, gde unapređenje dobija onaj ko dovede najveću budalu.

Američki rimejk francuskog filma “Večera za idiote” (eng. Dinner For Schmucks) snimljen je 2010. godine u režiji Džeja Rouča i produkciji Saše Barona Koena, a na programu Pink 2 je večeras u 20 časova. U glavnim ulogama su: Stiv Karel, Pol Rud, Zah Galifijanakis, Stefani Šostak, Brus Grinvud...

Foto: Promo

Glavni junak je Tim, mladi i već uspešan menadžer sa velikim ambicijama. Prilika da napreduje u karijeru je pred njim kada prvi put dobije pozivnicu za „večeru za idiote“ – redovan događaj u organizaciji njegovog šefa, koji obećava unapređenje onom menadžeru koji se pojavi u društvu najveće budale.

Foto: Promo

Timovoj verenici Džuli je sve to odvratno, pa se i on složi sa tim i odluči da ne ode na večeru. Međutim, slučajno naleće na Barija, zaposlenog u poreskoj službi, kome je manični hobi pravljenje raskošnih maketa za preparirane miševe. Tim shvata da je našao budalu veka i, ne mogavši da odoli, poziva Barija na večeru. To ga uvodi u vrtlog i privatne i poslovne propasti.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Večeras za idiote” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'