AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa potpredsednikom Narodne skupštine Vladimirom Marinkovićem, Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" i Draganom Vujičićem, novinarom "Večernjih novosti".

Da li bi i na koji način jaki odnosi,koje lideri Srbije i Turske uspostavljaju na političkom planu,mogli biti pretvoreni u snažnu ekonomsku saradnju,a naročito u oblasti gasne privrede,šta će biti fokus dalje svestrane bilateralne saradnje,koliko je izvesno sigurnije snabdevanje našeg tržišta gasom i zbog čega je ova godina ključna za srpsku energetiku?O tome,uoči posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pet srpskih ministara Turskoj,razgovaramo sa ministrom energetike Aleksandrom Antićem.

Šta se krije iza londonskog plana o ukidanju sednica o Kosovu u Savetu bezbednosti Ujedninjenih nacija i šta ukoliko te sednice zaista budu ukinute, tema je o kojoj danas razgovaramo sa Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog Odbora za KiM, Dušanom Janjićem, direktorom Foruma za etničke odnose i prof. dr Draganom Đukanovićem sa Fakulteta političkih nauka.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Sa Nenadom Čankom, liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine razgovaraćemo o evropskom putu Srbije, novonastalim odnosima Beograda i Zagreba, ali i nameri Vojislava Šešelja da uprkos zabrani policije 6. maja održi miting u Hrtkovcima.

Da li su deca u Srbiji sve češće na meti manijaka ili se o tome samo više govori,da li se profil takve ličnosti može prepoznati,zbog čega ovakvi slučajevi neretko ostaju sakriveni od očiju javnosti i pravosudnih organa i možda najvažnije:na šta roditelji treba da obrate pažnju?O tome jutros sa Gordanom Milićević,majkom koja je sprečila otmicu svoje ćerke,specijalistom psihijatrije i stalnim sudskim veštakom za oblast psihijatrije dr Sinišom Pavunom i forenzičarom i bivšim načelnikom Uprave Beograda za forenziku Časlavom Ristićem.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Acu Živanovića koji će nam otkriti kada izlazi njegova nova pesma.

#Novo jutro

'