AKTUELNO

Policajac koji želi da se povuče iz pregovaračkog posla biva uvučen u najopasniji zadatak u karijeri

Glavni junak akcionog trilera “Talac” (eng. Hostage) iz 2005. godine, koji je na Pink 2 večeras u 20 časova, jeste slavni holivudski glumac Brus Vilis. Francuski reditelj Floran-Emilio Siri ostale uloge je dodelio Kevinu Polaku, Sereni Skot, Mišel Horn, Benu Fosteru...

Foto: Promo

Jedna loša procena zbog koje su stradale nevine osobe naterala je Džefa Taleja, pregovarača u talačkim krizama, da napusti svoj tim u policiji Los Andjelesa i prihvati mesto šefa policijske stanice u provincijskom gradiću. On se iz velikog grada seli sa suprugom i ćerkom, u nadi da će im život biti mnogo mirniji od dotadašnjeg.

Foto: Promo

Međutim, policajac se suočava sa još jednom situacijom za koju je obučen, kada trojica maloletnih razbojnika provale u kuću bogatog računovođe Valtera Smita. Oni odmah ubijaju policajku koja je došla u kuću da proveri zbog čega se aktivirao alarm, a za taoce uzimaju Valtera i njegovo dvoje maloletne dece.

Foto: Promo

Džef preuzima slučaj, ne očekujući da su maloletnici izvrsno organizovani, pa čim im se on umešao u “posao”, oni otimaju njegovu suprugu i ćerku, a za uzvrat traže diskove sa važnim podacima koje računovođa čuva negde u okupiranoj kući. Džef se tako prvi put nalazi u situaciji da mora da pregovara sa kidnaperima i da spašava i svoju i tuđu porodicu.

Ne propustite akcioni triler “Talac” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P

#Brus Vilis

#Film

#Pink 2

#Talac (Hostage) | 2005.

#Televizija Pink

'