AKTUELNO

Čuvena grafička novela Alana Mura i Dejva Gibsona u režiji slavnog Zeka Snajdera

Priču o ljudima koji se u borbi protiv zločina oblače u kostime superheroja sastavili su u čuvenu grafičku novelu Alan Mur i Dejv Gibson, a slavni reditelj Zek Snajder je tu priču 2009. godine pretočio u istoimeni film “Nadzirači” (eng. Watchmen), koji je večeras u 20 časova na programu Pink 2. U glavnim ulogama ovog misterioznog ostvarenja su Džefri Din Morgan, Malin Akerman, Bili Kradap, Metju Gud, Patrik Vilson, Karla Guđino...

Foto: Promo

Radnja se odvija u Njujorku, alternativne 1985. godine, u svetu koji je postao mračan zbog straha i paranoje, a Amerika je na rubu nuklearnog rata sa Sovjetskim Savezom. Kostimirani superheroji su prisutni, ali je njihova borba protiv zločina zakonom zabranjena. Kada jedan od njihovih bivših kolega bude ubijen, propali, ali ništa manje odlučni maskirani osvetnik Roršah otkriva zaveru – ubiti i diskreditovati sve nekadašnje i sadašnje superheroje.

Foto: Promo

Zato se Roršah povezuje sa svojom raspuštenom legijom boraca za pravdu, grupom penzionisanih superheroja, od kojih samo još jedan ima neke stvarne moći. Međutim, ubrzo shvata da postoji sveobuhvatna i uznemirujuća zavera koja je povezana sa njihovom zajedničkom prošlošću i koja ima katastrofalne posledice po budućnost. Njihova misija je da nadziru čitavo čovečanstvo... a ko nadzire Nadzirače?

Foto: Promo

Ne propustite višeslojno i mistično ostvarenje “Nadzirači” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'