AKTUELNO

Genijalna anketa emisije "Kontravizija" nasmejaće vas do suza, ali i zaprepastiti!

Neverovatna vest odjekuje Srbijom ovih dana! Naime, kako ekipa emisije "Kontravizija" Lava Pajkića saznaje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da pokloni aerodrom u Nišu svom prijatelju Hermanu Geringu i firmi "Luftvafe".

Tako je, dobro ste pročitali, Vučić poklanja aerodrom Geringu (1893-1946), ministru iz Trećeg rajha!

Ovo su samo neki od urnebesnih reakcija na ovu vest:

Ne bi me čudilo da to uradi!

Foto: TV Pink

Ne čudi me, čuo sam ovo već na vestima! Mi smo odgovorni za unapređenje aerodroma, a ne tamo neki Nemci!

Foto: TV Pink

Nisam upoznat, ali izuzimanje aerodroma kada lepo prihoduje, izaziva sumnju!
Poražavajuće vesti! Građani Niša se ne pitaju ništa! U eri decentralizacije širom Evrope, mi idemo pod još veću centralizaciju. Možda će nemački radnici neće biti otupuštani, ali za domaće radnike nema takve potvrde.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Posle ovih odgovora, jedno je sigurno - oni definitivno ne znaju ni zašto protestuju!

Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora SNS-a ističe da ankete Kontravizije najbolje oslikavaju sve što rade oni koji protestima pokušavaju da povrate poljuljani politički ugled.

Protest u Nišu je neverovatno besmislen, jer protestuju zbog toga što će im neko odneti aerodrom. On će tamo ostati, biće uređen, biće uloženo više novca, a država ima ustavnu obavezu da se o njemu stara. Nišlije treba da se raduju jer će imati veće plate i bolje uslove za rad - kaže Glišić za "Kontraviziju".

Foto: TV Pink

Demonstranti, kako ističe, očigledno nisu dobro obavešteni o tome zbog čega protestuju, jer bi u suprotnom odgovori u anketi bili drugačiji.

- Prvi su u mržnji, primitivizmu i lupetanju gluposti. Što se tiče znanja, obrazovanja ili rezultata nekog rada, tu nemaju šta da pokažu - ističe predsednik izvršnog odbora SNS.

Celu emisiju "Kontravizija" i razgovor sa Darkom Glišićem pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#Televizija Pink

'