AKTUELNO

Atraktivna plavuša kao opasna revolverašica iz prerije.

Vestern “Brzi i mrtvi” (eng. The Quick and the Dead) snimljen 1995. u režiji Sema Rejmija, sa Šeron Stoun, Džinom Hekmanom i Raselom Krouom u glavnim ulogama, na programu Pink 2 je večeras u 20 časova.

Foto: Promo

Godina je 1878. U gradić Redempašn dolazi tajanstvena revolverašica Elen (Šeron Stoun). Razlog njenog dolaska meštanima je nepoznat, a ona je, zapravo, tu živela ranije, otac joj je bio gradonačelnik sve dok ga Herod (Džin Hekman) nije ubio i preuzeo njegovo mesto. Elen je osveta vratila u rodno mesto.

Foto: Promo

Već po dolasku ona u salonu upoznaje mnoge revolveraše, spremne za takmičenje u gađanju, koje svake godine organizuje surovi gradonačelnik u svrhu iskorenjavanja konkurencije i zaštite svoje pozicije. Tu su Kid (Leonardo Di Kaprio), za kojeg se ne zna da je Herodov sin, iskusni As (Lens Henriksen), a ubrzo u salon ulazi i Herod sa lokalnim propovednikom Kortom (Rasel Krou), koga prisiljava da se ponovo takmiči, iako je ovaj obećao da više nikada neće uzeti oružje u ruke.

Foto: Promo

Kako se Kort suprostavio opakom gradonačelniku, našao se pred vešalima, a život mu spašava Elen tako što pogađa konopac. Harold odlučuje da se Kort ipak takmiči, ali prijavljuje i sebe i Elen i, uz to, menja pravila - pobednik je onaj ko preživi revolveraški obračun.

Foto: Promo

Ne propustite revolveraške obračune vrhunske glumačke ekipe u vesternu “Brzi i mrtvi” večeras u 20.00 na TV Pink 2

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Brzi i mrtvi

#Film

#Leonardo Dikaprio | Leonardo DiCaprio

#Pink 2

#Rasel Krou

#Televizija Pink

#Šeron Stoun

'