AKTUELNO

Stiven Mojer i Mia Kiršner u sjajnom horor filmu na Pink 2.

Sve ljubitelje dobrih horor filmova  večeras jedan sat nakon ponoći na kanalu Pink 2 očekuje ostvarenje iz 2012. godine "Pustoš" (eng. "The Barrens") u režiji Darena Lina Bausmena, sa Stivenom Mojerom, Mijom Kiršner, Eli MekDonald, Piterom DaKunjom, Erikom Kudsenom i Šonom Ešmorom u glavnim ulogama

Na početku filma, dva mlada kampera šetaju šumom, komentarišući kako se ne čuju ni ptice, ni druge životinje. Ubrzo nailaze na gomilu osakaćenih jelenskih leševa ostavljenih na sred puta. Čuje se nešto nalik na velikom jatu ptica kako se približava...

Ričard Vajnjard (Stiven Mojer), njegova supruga Sintija (Mia Kiršner), ćerka Sejdi (Eli MekDonald) i sin Deni (Piter DaKunja) odlaze iz svog doma u predgrađu na kampovanje. Oni žele da napuste civilizaciju i da se povežu kao porodica u šumi u južnom Nju Džerziju, Barens. Na putu do kampa, put im prelazi osakaćeni jelen.

Ostaju u kampu punom nesnosnih kampera koji nisu spremni da napuste tehnologiju: svuda oko njih se čuju mobilni telefoni i glasna muzika. Dok postavlja šator, Ričard se priseća traumatičnog iskustva koje mu se dogodilo upravo u ovoj šumi. Tokom večeri, jedan od kampera je ispričao legendu o Đavolu iz Džerzija, da bi svi kasnije priredili šalu porodici Vajnjard, koja ih je prepala.

Foto: www.imdb.com

Tokom noći, Ričard je imao košmar, u kom ga nešto što ne može da vidi juri kroz šumu. Sintija ga budi u sred šume, jer je mesečario i izašao iz šatora. Ona se vraća u kamp, dok Ričard odlazi da prošeta, kada sa drveta pada još jedan jelenski trup. On se vraća u kamp, kada biva otkriveno da pije lekove protiv bolova, zbog povrede koju je zadobio pre puta. Takođe, saznaje se da je jedan od kampera koji je učestvovao u šali nestao.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite napeti horor "Pustoš" večeras sat vremena nakon ponoći na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Pink 2

#Pustoš | The Barrens

#Televizija Pink

'