AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U ovom Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Radojkom Nikolić, glavnom urednicom magazina "Biznis" i "Ekonometar", Predragom Markovićem, istoričarom i Aleksandrom Apostolovskim, novinarom dnevnog lista "Politika".

- Šta je okidač za višestruka ubistva u Srbiji? Da li smo skloni skrivanju i pravdanju problematičnog ponašanja, a kada se desi „okidač za masakr” zbunjeni smo i zatečeni?I da li su masovne ubice nužno i psihopate? O ovoj temi jutros razgovaramo sa specijalistom psihijatrije i stalnim sudskim veštakom u oblasti psihijatrije dr Sinišom Pavunom, bivšim obaveštajcem u službi državne bezbednosti Božom Spasićem, novinarom TV Pink Mladenom Mijatovićem, forenzičarem i bivšim načelnikom Uprave Beograda za forenziku Časlavom Ristićem i Aleksandrom Stekićem, svedokom najmasovnijeg ubistva do sada u Srbiji, koje se pre pet godina dogodilo u Velikoj Ivanči.

- Šta nakon hitnog sastanka u Savetu bezbednosti UN može uslediti u Siriji i da li bi i do kojih granica mogao da eskalira sukob između SAD-a i Rusije, čućemo jutros od vojnog analitičara Miroslava Lazanskog.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Da li je moguće da Srbija uvozi otrovan paradajz, ko i kako kontroliše prisustvo pesticida na voću i povrću koje se svakodnevno nudi na pijačnim tezgama i rafovima prodavnica, i koliko su pesticidi štetni po ljudsko zdravlje, teme su o kojima razgovaramo sa Nenadom Milojevićem, načelnikom Fitosanitarne inspekcije, Petrom Bogosavljevićem, predsednikom Pokreta potrošača Beograd i Brankom Čičićem, predsednikom Fonda "Organska Srbija".

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo Milana Kalinića sa kojim ćemo razgovarati o njegovim predstavama "Ko je ovde idiot" i "Škola za ljubavnike" koje će narednih dana biti izvedene u Akademiji 28.

- Gošća rubrike Hit jutra biće Seka Aleksić koja će nam otkriti šta je sve pripremila za svoj veliki solistički koncert koji će 14. aprila održati u Štark Areni.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'