AKTUELNO

Ne propustite priliku da uz Pink 2 saznate šta je prava ljubav

Nezavisna američka drama iz 2009. godine "Milost“ (eng. "Mercy") reditelja Patrika Helka i scenariste Skota Kana, koji je ujedno i producent i glavni junak, uz šarmantnu Vendi Glen,  očekuje gledaoce TV Pink večeras jedan sat nakon ponoći na Pink 2.

Foto: www.imdb.com

Ova romantična priča upoznaje nas sa Džonijem Rajanom (Skot Kan), uspešnim piscem ljubavnih romana, koji zapravo ne veruje u ljubav. Na zabavi u čast izdavanja njegove nove knjige, on se upoznaje sa prelepom i tajanstvenom Mersi (Vendi Glen). Uigran u svojoj svakodnevnici do tada, taj susret će mu u naprasno okrenuti život naopačke.

Foto: www.imdb.com

Na zaprepašćenje svih, Mersi je jedini književni kritičar kojoj se njegova knjiga sviđa. Međutim, ima nekih zamerki, pa Džoni, cinik po prirodi, postaje odlučan u nameri da pronađe suštinu za koju ona tvrdi da mu nedostaje. Tragajući za emocijama u dubini svoje duše, on počinje da se zaljubljuje…

Foto: www.imdb.com

U ostalim ulogama su Troj Geriti, Dilan MekDermot, Džejms Kan, Keli Linč, Erika Kristensen, Baltazar Geti, Aleksi Gilmor.

Ne propustite film "Milost" večeras jedan sat nakon ponoći na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

#Film

#Mercy (2009)

#Pink 2

#Televizija Pink

'